Press

Vår jobbutmaning

Den som ger mer, får också mer

Vill du känna dig mer värd? Då är det vår jobbutmaning som du söker. Vårt erbjudande är att du kan skapa mer av ditt uppdrag. Vårt kundlöfte är nämligen att skapa mer värde, oavsett om det gäller i direkt försäljning eller i ett långsiktigt relationsbyggande.


Klarar du kraven?

Du är ingen dununge. Branscherfarenhet och ett gediget säljkunnande- och intresse är självklarheter. Men vår kravprofil är mycket större än så. Du ska fungera väl i team och leva efter våra värdeord:

Målfokuserad, engagerad, kvalitetsmedveten och etisk. Och du ska som sagt var både vilja och kunna ge mer.


Här blir du uppskattad

Du kommer till ett dynamiskt företag med långvariga kundrelationer och en ambition att också ge mer. Det betyder att vi t ex uppskattar våra medarbetare efter prestation och inställning till jobbet.


Du får mer

Uppskattning och möjligheten att utvecklas är vår grundläggande syn på dig som medarbetare. Till vår hjälp finns flera verktyg, bland andra personalpolicy enlighet med LIF-regler, försäkrings- och pensionsavtal i enlighet med Svensk läkemedelspraxis, jämställdhetspolicy med uppföljningsverktyg, vi följer läkemedelsbranschens etiska överenskommelse (LER) och vi har ett miljöledningssystem.

 

Ta kontakt. Idag!

Hans Östlund
telefon 0706-240740
e-post: hans.ostlund@xpecta-consulting.se