Press

Servicetekniker/medicintekniker

Xpecta Consulting AB är ett bemanningsföretag som verkat i Skandinavien sedan början av 2000-talet. Våra kunder är företag inom läkemedel och medicinteknisk industri.

Nu söker vi en servicetekniker som kommer att arbeta på uppdrag för Johnson & Johnson Advanced Sterlization Products (ASP). Johnson & Johnson är ett av världens ledande företag inom medicinteknik och levererar kvalificerad medicinteknisk utrustning till sjukhus världen över.
Som servicetekniker åt Johnson & Johnson får du arbeta åt ett företag med intressanta produkter och korta beslutsvägar. Det är en tjänst som innebär stor grad av eget ansvar, flexibilitet och omväxlande arbete.

Din huvuduppgift blir att arbeta som resande servicetekniker, inom området Advanced Sterilization Products (ASP). Det innebär service och installation av utrustning och system ute på sjukhusen främst i Östra och Nordöstra Sverige med utgångspunkt i Stockholmsregionen. Tjänsten är förenad med 60-80 resdagar per år. Du kommer att, förutom med kollegorna på serviceavdelningen, ha ett nära samarbete med Johnson & Johnsons säljare. Arbetet innebär frekventa kontakter med användare och medicintekniker.

Du som söker har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå och/eller bakgrund som servicetekniker/serviceingenjör gärna inom medicinteknik. Lämplig bostadsort är i Stockholmsregionen. Vi erbjuder ett intressant arbete i en kreativ och positiv miljö med stort utrymme för egna initiativ. Viktigt är att du tycker om att träffa människor och är bra på att kommunicera…

Dina ansökningshandlingar vill vi ha så snart som möjligt, dock senast den 20 juni Det går bra att skicka ansökan via e-post: kontakt@xpecta-consulting.se

Xpecta Consulting AB
Hultavägen 32
516 77 Målsryd